Henkilöstöuutisia

Ymonilla on ilo kertoa, että joukkoomme on liittynyt uusia kovan luokan osaajia varmistamaan korkeaa palvelutasoamme.

Tekninen osaaminen vahvistuu entisestään

Tekniselle puolelle auttamaan sinua taistelussasi ICT-ympäristöjen käytettävyys- ja tietoturvahaasteita vastaan on liittynyt Antti Leimio.

Seniorikonsultin tehtävissä toimivalla Antilla on yli 15 vuoden laaja ja käytännönläheinen kokemus verkkojen, niiden palveluiden ja tietoturvaratkaisujen suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta, vianselvityksestä ja arkkitehtuureista laajoissa ja vaativissa palveluntarjoajaympäristöissä. Hän on tehnyt paljon tietoliikennepalveluiden ja -infran kehitystä, muutoksia ja migraatioita sekä ollut toteuttamassa laajaa kirjoa verkon hallintaan, valvontaan ja tietoturvaan liittyviä työkaluja. Antti on toiminut viimeiset lähes kymmenen vuotta Digitalla radio-, tv- ja mediapalveluiden parissa, ja ollut sitä ennen käyttöpalvelutoimittajilla.

Antin vahvuuksiin kuuluvat laajojen ja pitkän aikavälin ratkaisujen hahmottaminen sekä käytännönläheisten ja toimivien ratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat palveluntarjoajien verkkoarkkitehtuurit ja -ratkaisut, kytkin-reititinverkot, MPLS- ja Datacenter-infra ja -palvelut, internet, multicast ja IP-video. Antti on myös kiinnostunut tietoliikenteen automatisoinnista, ohjelmoitavuudesta ja tilannekuvasta sekä IoT:stä.

Antin löydät LinkedInistä ja Twitteristä.

 

Muutoksen tuulet puhaltavat myös myynnin puolella

Kasvua vauhdittamaan on myyntitiimiimme liittynyt Roope Saarnisto. Roopella on pitkä kokemus Symantecin tietoturvaratkaisuista kuluttajille ja hän on tottunut auttamaan asiakkaita löytämään oikean ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Roope työskentelee nyt Account Managerin tehtävissä Vantaan toimipisteessämme ja auttaa mielellään yritystänne vastaamaan tietoturvan ja -liikenteen haasteisiin. Ota yhteyttä Roopeen, jos kaipaat apua esimerkiksi organisaationne kyberturvallisuuden kehittämiseen.

Seuraa Roopea LinkedInissä.

 

Lisäksi aiemmin Ymonin myynti- ja markkinointiassistenttina toiminut Annika Norrvik on nimitetty Ymonin uudeksi markkinointipäälliköksi. Hän vastaa jatkossa Ymonin markkinoinnista ja sen kehittämisestä.

Seuraa Annikaa LinkedInissä.