Seminaari: Kyberturvallisuus liiketoiminnan varmistajana ja mahdollistajana

Ymon järjestää torstaina 2. helmikuuta Kyberturvallisuus liiketoiminnan varmistajana ja mahdollistajana -seminaarin, jossa pääset kuuntelemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja tietoturvan ajankohtaisimmista aiheista. Tilaisuus on tarkoitettu yritysten ja julkishallinnon tietoturva-, tietohallinto- ja riskienhallinta- sekä liiketoimintajohdolle. 

Tilaisuudessa pureudutaan siihen, miten tieto- ja kyberturvallisuus palvelevat liiketoimintaa ja mahdollistavat päivittäisen toiminnan jatkuvuuden sekä kuinka nykypäivän uhkia voidaan ehkäistä ja kuinka toimia tilanteissa, jotka voivat tulla vastaan organisaation kokoon katsomatta. Lisäksi tilaisuudessa käydään läpi käytännön kokemuksia EU:n tietosuoja-asetuksen tuomista haasteista ja mahdollisuuksista tietoturvallisuuden parantamiseksi sekä miten näkyvyyttä voidaan parantaa tietomurtojen ja tietoturvarikkeiden ehkäisemiseksi.

 Ohjelma:

  • 12.00 Ilmoittautuminen alkaa ja kahvitarjoilu
  • 12.15 Tervetuloa – Ymon, Pasi Yliluoma
  • 12.20 Kyber- ja tietoturvallisuuden erot ja yhtäläisyydet (alustava) – Suomen Pankki, Petteri Vuolasto
  • 13.00 Kybervakoilu teollisuuden pelikentässä ja miten minimoida vahingot; asiaa viranomaisen näkökulmasta – Suojelupoliisi, Riku Kalinen
  • 13.40 Lisää kahvia!
  • 14.00 Kiristyshaittaohjelmat tämän päivän riesana – mitä tehdä kun sattuu ja tapahtuu? – Keva, Mikko Lavento
  • 14:40 EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautuminen – kokemuksia kentältä – Ymon,Timo Rinne
  • 15.10 Tekoälyllä tehokkuutta SIEM-järjestelmään – Cap Data Technologies, Tuomo Sipola
  • 15:35 Yhteenveto & tilaisuuden päätös – Ymon, Pasi Yliluoma
  • 15:45 Tilaisuus päättyy

 

Aika ja paikka:
2.2.2017 klo 12.00 – 15.45, Gate8 (luentosali), Äyritie 12 B, 01510 Vantaa
 

Tilaisuus on suomenkielinen, kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumiset 27.1.17 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@ymon.fi tai puhelimitse numeroon 020 778 0590.